Detachering


Bent u van plan over te stappen naar een nieuwe applicatie?

Detachering


In de praktijk komen we vaak tegen dat er een probleem is met de personele bezetting op de salaris afdeling of overige administratieve ondersteunende diensten. Om u daarin te helpen bieden wij de mogelijkheid om tijdelijk deskundig en betrokken medewerkers in te huren via P&S Xtra..


Heeft u een salarisadministrateur die wegens zwangerschapsverlof een tijd niet aanwezig is? Heeft uw medewerker ontslag genomen en heeft u nog geen vervanging? Heeft u een project op de salaris afdeling waar u hulp bij kunt gebruiken? Allemaal redenen om contact met ons op te nemen.

De medewerkers van P&S Xtra hebben jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie. We hebben ervaring met velerlei software leveranciers zoals o.a. Unit4, Afas, Loket.nl en Nmbrs.

Heeft u een (tijdelijk) probleem bij het voeren van uw administratie door een tekort of wegvallen van uw salarisadministrateur? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken zodat wij u snel weer op weg kunnen helpen.

Bent u van plan over te stappen naar een nieuwe applicatie? Laat ons u begeleiden bij uw keuze welk pakket het beste bij uw organisatie past. Daarnaast zijn wij u van dienst bij de gehele implementatie van deze salaris applicatie.

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op.


Neem contact op

P&S Xtra: Betrokken Ontzorgend!

SALARISADMINISTRATIE | PERSONEELSADVIES | DETACHERING | PAYROLLEN


Wij helpen u graag verder