Salarisadministratie


Met de meest moderne software verwerken wij uw salarisadministratie van A tot Z.

Personeelsadvies en Salarisadministratie


Met de meest moderne software verwerken wij uw salarisadministratie van A tot Z. Met kennis van meer dan 100 verschillende CAO’s en jarenlange ervaring op het gebied van sociale verzekeringswetten, arbeidsrecht en loonkosten subsidie. Gericht op het MKB en Administratie- en Accountantskantoren


Voor de verwerking van de salarisadministratie wordt gebruik gemaakt van de online software van Nmbrs. Naast een vlekkeloze verwerking van de salarissen biedt deze applicatie ook vele HRM en personeel tools. Binnen de applicatie kunt u de volledige verlofregistratie voeren, verzuim en kosten van verzuim registreren en downloaden ten behoeve van nuttige management informatie.

Vrijwel alle bedrijfstakken zijn met deze applicatie te verwerken en het gebruikersgemak is groot. U levert online de periode mutaties aan of deze gegevens worden via een koppeling ingelezen en vervolgens ontvangen u en uw werknemers alle benodigde output digitaal retour. Werknemers kunnen via een eigen inlog of een app op hun mobiele device de benodigde gegevens terugvinden en zelfs hun verlofaanvragen indienen waarna u of uw manager deze kan accorderen of weigeren.


Meer weten?

P&S Xtra: Betrokken Ontzorgend!

SALARISADMINISTRATIE | PERSONEELSADVIES | INTERIM PROJECTEN | PAYROLLEN


Wij helpen u graag verder